top of page

“De huidige vastgoedontwikkelingen in Rotterdam lijken zich vooral te richten op een selecte groep welgestelden, wat de toegang tot betaalbare huisvesting in onze stad bemoeilijkt. Onze enige kwestie als de Reborn Punk-partij is eenvoudig maar krachtig: we willen de controle terug over onze stad.

 

Onze visie is om iconische gebouwen, zoals de Euromast, te geven aan de stad en haar mensen. We geloven dat deze monumenten een bron van hoop en onderdak kunnen zijn voor degenen zonder een dak boven hun hoofd, voor de minder bedeelden die onze steun het meest nodig hebben. De tijd is gekomen om deze symbolen van Rotterdamse trots opnieuw te definiëren en ze toegankelijk te maken voor iedereen.

 

Of het nu goedkope appartementen zijn in de schaduw van de Euromast of veilige onderkomens voor degenen die op straat leven, onze missie is duidelijk: we willen dat iconische gebouwen in Rotterdam weer dienen voor de mensheid.

 

Word lid van de Reborn Punk-partij en help ons bij het realiseren van deze visie voor onze stad. Samen kunnen we een verschil maken en Rotterdam weer teruggeven aan de mensen."

PhotoRoom_20231101_163613_edited_edited.
bottom of page